Festivalul ANONIMVL
Galerie Foto

Super-filme, super-atmosferă, oameni de calitate, plajă imensă, marea aproape  

Seara în Camping şi Sala de cinema

La festival filmele rulează continuu, proiecțiile având loc atât în cele 2  săli de cinema din Green Village, în timpul zilei, iar în timpul nopții, în  aer liber pe ecranul uriaș din camping. 

A vedea un film noaptea, pe nisip sau pe o băncuță împreună cu atâția alții e  o cu totul altă experiență decât să îl vezi la tine acasă, în fotoliu sau  chiar într-o sală de cinema. Aerul acesta plin de mirosul mării, care-i  foarte aproape, câteodată ne face să vedem filmele mai frumoase decât sunt.

Invitaţi Speciali

Concerte

Călătorul care se aventurează aproape de capătul lumii ― cum pare a fi localitatea Sfântu Gheorghe, ultima fâșie de pământ înainte de vărsarea brațului sudic al Dunării în mare ― descoperă un sat cu case mici și oameni calzi, o plajă neatinsă, la care poți ajunge străbătând vreo doi kilometri prin nisip fin, un „no man’s land“ presărat cu ochiuri de apă, înconjurate de stufăriș, vegetație de grind, arbuști printre care pasc alene vaci și cai semisălbatici, canalele fluviului, cu nuferi albi și galbeni, populate de mii de specii de păsări, rareori deranjate de câte o barcă de pescar.