SECȚIUNEA OFF

IMACULAT
România – 2021
114 min

Regia: Monica Stan și George Chiper-Lillermark
Scenariu: Monica Stan
Imagine: George Chiper-Lillermark
Cu: Ana Dumitrașcu, Vasile Pavel, Cezar Grumăzescu, Ilona Brezoianu, Rareș Andrici, Bogdan Farcaș, Florin Hrițcu, Tiberiu Dobrică, Ionuț Niculae, Dan Ursu, Ninel Petrache, Diana Dumbravă, Ozana Oancea, Cristina Buburuz

Când Daria intră într-o clinică de dezintoxicare ca să se lase de heroină, inocența ei o salvează de avansurile bărbaților din interior și în mod surprinzător aceștia îi oferă protecție. Admirată și ocrotită de toți, Daria se bucură de atenție, până când află că orice tratament special se plătește pe măsură.

MONICA STAN
Având la bază o pregătire în psihologie, Monica Stan a lucrat ca scenarist mai mulți ani. „Imaculat” reprezintă debutul ei în regie.

GEORGE CHIPER-LILLEMARK
George Chiper-Lillemark a regizat și co-regizat mai multe scurtmetraje printre care și “Palmele” selecționat la Locarno și Rotterdam IFF, cât și documentarul de lung metraj “Omul care a vrut sa fie liber” împreuna cu Mihai Mincan. În calitate de director de imagine a lucrat în diverse țări și a realizat numeroase lungmetraje printre care și “Touch Me Not” regizat de Adina Pintilie. George semnează și imaginea filmului.

Festivaluri:
Festivalul Internațional de Film de la Veneția 2021
Gijon International Film Festival 2021
Sao Paulo International Film Festival 2021
ESTE Film Festival 2022
FEST – New Director New Films Festival – Portugalia 2022
Transilvania International Film Festival – Zilele Filmului Românesc 2022

Trailer: