Bulgaria, Grecia– 2019
87 min

Regie: Kristina Grozeva, Petar Valchanov
Scenariu: Kristina Grozeva, Petar Valchanov
Imagine: Krum Rodriguez
Distribuție: Ivan Barnev, Ivan Savov

La o zi după decesul Valentinei, soțul său îndurerat Vassil și fiul lor Pavel află că aceasta încearcă în mod insistent să sune la telefonul vecinului. Pasionat de fenomenele supranaturale, Vassil pornește la drum pentru a se întâlni cu un spiritist faimos, obligându-l pe fiul său înstrăinat, Pavel, să îl însoțească, pentru a se asigura că tatăl său este în siguranță.

KRISTINA GROZEVA & PETAR VALCHANOV
Kristina Grozeva și Petar Valchanov sunt un cuplu de scenariști-regizori-producători din Sofia, Bulgaria. S-au cunoscut la Academia Națională de Teatru și Film și lucrează împreună încă de atunci. În 2009 și-au oficializat colaborarea înființând propria lor casă de producție, Abraxas Film.
Scurtmetrajul lor de debut, Jump (2012), a fost primul film bulgăresc nominalizat la Premiile Filmului European. Debutul lor în lungmetraj, filmul independent The Lesson (2014) și cel ce a urmat, Glory (2016), sunt unele dintre cele mai apreciate filme bulgărești ale secolului 21, adunând numeroase premii internaționale. Ultima parte din această trilogie, Triumph, este în curs de dezvoltare.

Festivaluri:
Festivalul Internațional de Film Karlovy Vary, 2019

WIDE
www.widemanagement.com