Concerte:

 

 

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.
Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii. Trupa evoluează azi într-o formula pe cât de nouă, pe atit de veche, toţi fiind anterior membri Timpuri Noi.  Actuala formulă îi include pe ARTAN- Adrian Pleşca la voce,  SUEDEZU’-Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe şi pe Adrian Bortun la bass.

Povestea Partizan începea  demult şi este povestea unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică. Cu o istorie impresionantă, Partizan se bucură de admiraţia publicului de mai bine de un deceniu, aşa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât şi concertele sold-out susţinute prin cluburile din întreaga ţară.

Partizan a înregistrat până în prezent două albume, un disc single şi trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic şi Dan Mușetescu.

Albumul “Am cu ce”. este un  album viu şi pestriţ, cu peştişori de aur care ajută scafandrii manelişti, cu fete – model, cu bani care rezolvă tot, cu duşmani care certifică statul de şmecher al duşmănitului. Totul a fost îmbrăcat într-o muzică electronic- rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzită până in 2002 în România. Piese precum “Fata mea”, “Păpuşea masculină” sau “Banii” sunt doar  o parte din ceea ce am ascultat  la Partizan.Albumul a fost premiat la MTV – Europa in 2002, vinzarile depasind cifra de 70.000 de exemplare.

Unul din videoclipurile formației, ,,Dușmănia” nu a fost niciodată televizat.,, Fata mea „a fost unul din hiturile anului 2002 în România.Albumul s- a vindut in peste 70.000 de exemplare fiind premiat de MTv la Barcelona.

Discografie
– Am Cu Ce – 2002
– Bucureşti – 2003

Pentru cel de al treilea album, ce se afla inca in lucru, trupa a pregătit un întreg buchet de piese noi, dar şi piese reinterpretate şi reorchestrate într-o manieră actuală, reuşind astfel să se reinventeze şi să atragă noi fani. Single-ul ,, Manualul e manual”, primul extras de pe noul album, a fost extrem de bine primit de public şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, fiind catalogat ca o piesă muzicală de excepţie, ce impresionează prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică.

LOCUL DE DESFĂȘURARE

Cea de-a XIII–a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL se desfășoară la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, în Complexul Green Village și Dolphin Camping.

TROFEUL ANONIMVL

Toate premiile din competiția de lung și
scurtmetraj vor fi acordate în baza votului
exprimat de public.